Portfolio

video, fotografie, 360º content, augmented reality drukwerk

Promo expositie Ar[t]chitecture (Marcorama)

Laat jouw bedrijf en/of product zien met een video. Of je nou een informatieve video wilt of een video met hoog entertainment gehalte, alles kan. De muziek maak ik bij elke video op maat, dus geen generieke deuntjes die je overal al hebt gehoord, echt een product op maat dus.

Aftermovie #instaridewithralf (Brompton)

360º Interactieve Timelapse Museum der Verbeelding (CliniClowns)

Geef je bezoekers een (her)beleving van een evenement met een 360º video. Doordat de gebruiker zelf bepaalt waar hij/zij naar kijkt, maak je met deze interactieve videotechniek absoluut een stevige indruk achter. Een 360º video is ook af te spelen op een Virtual Reality bril met smartphone bijvoorbeeld. Op deze manier, dompel je je bezoeker helemaal onder in de ervaring die jij wilt overbrengen.

360º Timelapse Museum der Verbeelding (CliniClowns)

Museum der Verbeelding – TimelapseGeen inspirerende quote vandaag, maar wel een timelapse die ik maakte voor de inspirerende CliniClowns met hun prachtige pop-up Museum der Verbeelding Posted by Ralf Silvius Creative Content on Monday, December 4, 2017

Fotografie

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Zorg dat je opvalt in de tijdlijn van je (toekomstige) klant met pakkende beelden. Dit kan met fotografie én video. Uiteraard is dit ook mogelijk voor content op je website en in je drukwerk.

Hacking Instagram

Google Streetview / 360º Tour

360º fotografie is dé manier om jouw klanten een eerlijk beeld te geven van jouw locatie. Perfect om het verhuren van jouw ruimte een boost te geven bijvoorbeeld. Een virtuele tour van jouw bedrijf op Google Streetview gekoppeld aan jouw vermelding verlaagt de drempel voor je (toekomstige) klanten. Je ruimte is bij mij als Google Streetview Trusted Photographer in goede handen.

Augmented Reality Visitekaartjes

Bij uitstek dé techniek om een extra dimensie toe te voegen aan je drukwerk. Koppel een informatieve video aan jouw brochure of maak je visitekaartje interactief door er knoppen aan toe te voegen. Bestaand drukwerk samenvoegen met bestaande content kan, maar alles op maat maken natuurlijk ook.

WhatsApp chat